ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

Ο Κον Μπεντίτ στο Ηράκλειο την Τετάρτη 25/09/2013

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, συν-πρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Ανδρόγεω, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Ξύπνα Ευρώπη, ο ρόλος των περιφερειών». Στην εκδήλωση θα χαιρετήσει ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και θα μιλήσουν επίσης ο κ. Νίκος Χρυσόγελος, Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, ο κ. Γιώργος Νικολακάκης, Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και η κ. Βούλα Τσέτση, Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.


Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος και η Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης των Οικολόγων Πράσινων και είναι ένα ανοικτό κάλεσμα σε νέους, ενεργούς πολίτες, κοινωνικούς κι επαγγελματικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση και κάθε πολίτη που νοιώθει ότι εμείς είμαστε η Ευρώπη και γι’ αυτό πρέπει να κινητοποιηθούμε για μια διαφορετική Ευρώπη, μια διαφορετική Ελλάδα.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ επισκέπτεται το διάστημα 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2013 την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «Για μια διαφορετική Ευρώπη, μια διαφορετική Ελλάδα». Το Κάλεσμα των Αθηνών «για μια διαφορετική Ευρώπη, μια διαφορετική Ελλάδα» δεν είναι μια απλή διακήρυξη, είναι ένα κάλεσμα κινητοποίησης και παρέμβασης για να ενισχυθεί η κοινωνική Ευρώπη, να προχωρήσει η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με περισσότερη δημοκρατία και αλληλεγγύη, να ενισχυθεί ο ρόλος της κοινωνίας των πολιτών και η πρωτοβουλία των πολιτών. Το Κάλεσμα των Αθηνών είναι, επίσης, μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση με κοινωνικά δίκαιες αλλαγές που θα εξασφαλίσουν την κοινωνική, οικονομική και οικολογική βιωσιμότητα της Ελλάδας, τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια: