ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

Ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 6ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 12.00 ώρα, Κολοκοτρώνη 31

Με την εκλογή του Πανελλαδικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη από τις 26-28.06.2009.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, και κυρίως η διαμόρφωση του πολιτικού προσανατολισμού, της οργάνωσης αλλά και της επικοινωνιακής πολιτικής του κόμματος στη νέα περίοδο αναβαθμισμένων απαιτήσεων και προσδοκιών στην οποία έχει εισέλθει.

Η πρώτη συνεδρίαση του 34μελούς Πανελλαδικού Συμβουλίου έγινε αμέσως μετά τη λήξη του Συνεδρίου και σε αυτή εξελέγη η 6μελής Εκτελεστική Γραμματεία που αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:
• Ελεονόρα Ζώτου
• Ιωάννα Κοντούλη
• Κάτια Λεμπέση
• Γιάννης Παρασκευόπουλος
• Μιχάλης Πετράκος
• Νίκος Χρυσόγελος

Ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος δεν θα μπορούσε να είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας. Ταυτόχρονα, δεν έβαλε υποψηφιότητα για το Πανελλαδικό Συμβούλιο προκειμένου να δώσει βάρος στις αυξημένες υποχρεώσεις στην Ευρωβουλή. Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματος στα όργανα και γενικότερα σε υπεύθυνες θέσεις.Η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί εκπροσώπους των ΜΜΕ σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 1 Ιουλίου, ώρα 12.00 στα γραφεία μας στην Αθήνα, Κολοκοτρώνη 31.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: