ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

«Άγνωστοι» τυπώσανε και διακινούν σε πολλές περιοχές ψέυτικα ψηφοδέλτια των Οικολόγων Πράσινων


Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και συμφέροντα επίθεση εναντίον των Οικολόγων Πράσινων με ψεύδη, λάσπη και παραποίηση των απόψεων μας, ώστε να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ των πολιτών, να στιγματιστεί ο πολιτικός χώρος μας ότι δήθεν στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και να ανακοπεί το μεγάλο ρεύμα που υπάρχει μέσα στην κοινωνία για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Τώρα μια νέα προβοκάτσια στήθηκε από «αγνώστους» που - όπως μας καταγγέλουν πολίτες - τύπωσαν και διακινούν σε μπαρμπρίζ αυτοκινήτων, γραμματοκιβώτια και σπίτια των βορείων προαστίων ψηφοδέλτια των Οικολόγων Πράσινων του ...2004. Στόχος, προφανώς, αυτής της προβοκάτσιας είναι να χρησιμοποιηθούν αυτά τα ψηφοδέλτια για να ακυρωθούν μετά στην καταμέτρηση.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν από τις δικαστικές αρχές να ασκήσουν δίωξη για αυτή την πρόκληση προς τη δημοκρατία για να αποκαλυφθεί ποιοι έστησαν αυτό το βρόμικο παιχνίδι, μέρος μιας τεράστιας επιχείρισης ανακοπής του ρεύματος προς τους Οικολόγους Πράσινους με κάθε αθέμιτο τρόπο. Καλούμε τους πολίτες που έχουν στα χέρια τους τέτοια πλαστά ψηφοδέλτια να επικοινωνήσουν μαζί μας και να βοηθήσουν με στοιχεία στην ανακάλυψη των υπεύθυνων της προβοκάτσιας και φυσικά να χρησιμοποιήσουν μόνο ψηφοδέλτια που έχουν πάρει από αξιόπιστη πηγή.

Θυμίζουμε ότι χθες σε τηλεοπτική εκπομπή υποψήφιος ενός κόμματος χαρακτήρισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων «πράκτορα», παρά το γεγονός ότι ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες του και τη σύγκρουσή του με συμφέροντα που καταστρέφουν τη χώρα, καταπατούν και καταστρέφουν το περιβάλλον και τα δάση.

Ηθικοί και ίσως φυσικοί αυτουργοί για τα δημοσιεύματα και τις επιθέσεις είναι συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι, που ενώ ευθύνονται για τις όποιες εθνικές αποτυχίες και χαρακτηρίζονται από ακραίες απόψεις και αποτελούν μειοψηφία στην κοινωνία, δημιουργούν κλίμα «κοινωνικού λιντζαρίσματος» και λασπολογούν εναντίον των Οικολόγων Πράσινων χωρίς οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις να αντιδρούν σε αυτές τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Στο κλίμα που δηυμιουργείται «άγνωστοι» κατατρέψανε εκλογικά περίπτερα ή υλικά των Οικολόγων Πράσινων (Ζωγράφου, Ιλίσια, Κέρκυρα, Α.Πατήσια).

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις αλλά και τα θεσμικά όργανα της ελληνικής δημοκρατίας να εμποδίσουν ακραίες δυνάμεις να επιβάλλουν αντιδημοκρατικές πρακτικές. Σήμερα είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι αύριο θα είναι στο στόχος τους και άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Οικολόγοι Πράσινοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: