ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κρήτης οργανώνουν συνάντηση των Ομάδων Παιδείας και Νεολαίας της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης, στα Χανιά, το Σάββατο 12 Ιουλίου, από τις 10.30 έως τις 13.30.

Θέμα της Συνάντησης "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Νεολαία".

Είναι σημαντικό να ξέρουμε πώς λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα ο θεσμός της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τι προβλήματα αντιμετωπίζει, τι δυνατότητες δίνει σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς και να συζητήσουμε τι θα πρέπει να προτείνουμε ως Οικολόγοι Πράσινοι σχετικά με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Εισηγήσεις για το θέμα αυτό (με προβολή POWERPOINT) θα γίνουν από τους Παύλο Δασκαλάκη, υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας (με θέμα το θεσμό των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τον τρόπο λειτουργίας τους) και Φώτη Ποντικάκη, υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων (για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο σχολείο και το ρόλο των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης).

Μετά από τις εισηγήσεις, θα υπάρχει διάλειμμα για καφέ – χυμό (γύρω στις 12μ.) και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τους τρόπους οργάνωσης και παρέμβασης των νέων (θέματα, πρακτικές κλπ).

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: