ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ


Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κρήτης, ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στην Κρήτη και έδωσαν:

• 4,98%, 3.694 ψήφους και 5η θέση στα Χανιά,

• 4,11%, 1.662 ψήφους και 6η θέση στο Ρέθυμνο,
• 3,96%, 5.871 ψήφους και 5η θέση στο Ηράκλειο και
• 3,60%, 1.500 ψήφους και 5η θέση στο Λασίθι.

Πιστεύουμε ότι αυτή η επιλογή τους να μην απέχουν αλλά να ψηφίσουν Οικολόγους Πράσινους, δεν ήταν μία διαμαρτυρία αλλά μια θετική και συνειδητή στάση που ενισχύει όλους όσους αγωνίζονται, για να περιορίσουν ή να εξαλείψουν σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο τη φτώχεια, την περιθωριοποίηση, την καταστροφή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας.

Πετύχαμε να εκλέξουμε τον πρώτο Έλληνα πράσινο ευρωβουλευτή. Προσβλέπουμε στην συμμετοχή του Μιχάλη Τρεμόπουλου στο σημαντικά ενισχυμένο από φέτος Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα για θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις από το Ευρωκοινοβούλιο οι οποίες να συμβάλουν στην δραστική αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης να βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη να θέσουν αναγκαίους φραγμούς και έλεγχο στην επιρροή των μεγάλων οικονομικών και χρηματοοικονομικών συμφερόντων, αλλά και να ενισχύσουν την προοπτική για μια πιο δημοκρατική και δίκαιη Ευρώπη.

Με την είσοδό μας στην Ευρωβουλή πολλαπλασιάζονται και οι ευθύνες μας. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τις οργανωτικές και θεσμικές δομές του κόμματος ώστε να περάσουμε στους συμπολίτες μας την καινούργια οπτική και τις αξίες που φιλοδοξούμε να φέρουμε στη δημόσια διαβούλευση στη χώρα μας.

Οικολόγοι Πράσινοι Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: