ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 συναυλία στο Ηράκλειο για τον Λαβύρινθο



Συναυλία στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 και ώρα 9 το βράδυ οι Οικολόγοι Πράσινοι με σκοπό τη στήριξη υποτροφιών για μαθητές - παιδιά μεταναστών στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος.

Στη συναυλία παίρνουν μέρος οι μουσικοί Ross Daly, Γιώργος Ξυλούρης, Βασίλης Σταυρακάκης, Στέλιος Πετράκης, Σπυριδούλα Τουτουδάκη, Κώστας Πουλιανάκης και Γιάννης Ρομπογιαννάκης. Το εισιτήριο είναι 12 ευρώ.

Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος στο Χουδέτσι είναι ένα πρότυπο πολιτιστικό κέντρο με το δικό του Μουσείο Μουσικών Οργάνων, ξενώνα και ένα σχολείο παραδοσιακής μουσικής με παγκόσμια εμβέλεια. Στο σχολείο διδάσκουν κορυφαίοι δημιουργοί και καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής, ενώ εκπαιδεύονται 350-400 νέοι καλλιτέχνες κάθε χρόνο που έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις εμπειρίες τους σε ένα πρότυπο διεθνές μουσικό περιβάλλον. Το Χουδέτσι - και κατ' επέκταση όλη η Κρήτη και η Ελλάδα - γίνονται παγκόσμιο μουσικό κέντρο προσελκύοντας καλλιτέχνες και κοινό απ' όλο τον κόσμο. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι τέτοιοι θεσμοί είναι θησαυρός για τη χώρα μας και είναι ανάγκη να στηριχτούν με όλες μας τις δυνάμεις.
Οικολόγοι Πράσινοι Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: