ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στα Χανιά θα βρίσκεται από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008 η Πανελλαδική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, που αποτελείται από τους Ελεονώρα Ζώτου, Κάτια Λεμπέση, Λενιώ Μυριβήλη, τάσο Κρομμύδα, Μιχάλη Τρεμόπουλο και Νίκο Χρυσόγελο.
Η Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, με αφορμή την Ημερίδα «Τουρισμός και Οικολογία» που θα γίνει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στα Χανιά, θα συνεδριάσει στα Χανιά, ενώ θα πραγματοποιήσει και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του Ν. Χανίων και θα έρθει σε επαφή με φορείς και κινήσεις πολιτών.


 Το Πρόγραμμα επαφών της Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Οκτωβρίου 2008
9:00 π.μ. Συνάντηση με τη ΔΕΔΙΣΑ στα γραφεία της στα Χανιά.10:00 π.μ. Συνάντηση με το Δήμαρχο Ακρωτηρίου στο δημαρχείο Ακρωτηρίου και με εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης του Δήμου.Επιδιώκεται συνάντηση και με την ΤΕΔΚ Χανίων12:00 Επίσκεψη στο Λαφονήσι. Φιλοξενούμενοι του Δημοτικού συμβουλίου Ινναχωριου.και στις 6:00 μ.μ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου στο ΤΕΕ.
ΣΑΒΒΑΤΟ : 4 Οκτωβρίου 2008 12;00 μεσημέρι Συνάντηση με αντιπροσωπείες της Επιτροπής Αγώνα Κανδάνου και της Επιτροπής Αγώνα Αγίων Αποστόλων.2:30 μ.μ. συνάντηση με τον Νομάρχη Χανίων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Οκτωβρίου 2008
10,30 το πρωί: Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Οικολόγων Πράσινων Κρήτης στην αίθουσα του ΤΕΕ, τμήματος Δυτικής Κρήτης.

Οικολόγοι Πράσινοι Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: