ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:
Υπογράψτε για να σταματήσουν οι συμφωνίες TIIP και CETA!

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Ηρακλείου καταδικάζουν έντονα το πρωτοφανές γεγονός απαγωγής συμπολίτη μας

Έχοντας υπόψη τις σχετικές καταγγελίες, την ειδησεογραφία και την δημόσια εκδήλωση της «Πρωτοβουλίας ενάντια στην κρατική βαρβαρότητα» που έγινε χθες, οι Οικολόγοι Πράσινοι Ηρακλείου καταδικάζουν έντονα το πρωτοφανές γεγονός της απαγωγής και βάναυσης μεταχείρισης συμπολίτη μας από κουκουλοφόρους με αστυνομικά χαρακτηριστικά, προφανώς λόγω της ιδεολογικής του τοποθέτησης.


Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και θυμίζει σκοτεινές εποχές και πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Αφορά την βάρβαρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την κατάχρηση εξουσίας και πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση τη στάση κομμάτων και φορέων, όπως του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, που διαμαρτυρήθηκαν άμεσα και περιμένουμε ανάλογες αντιδράσεις και από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και φορείς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Ελπίζουμε ότι η εισαγγελική αρχή θα αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα την καταγγελία και θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα της έρευνας για την απόδοση των ευθυνών και την αποκάλυψη των δραστών, όποιοι και αν είναι, απ’ όπου και αν προέρχονται.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: